Asiakirjatilaus

Tällä lomakkeella voit tilata sähköisesti Talonuotit Oy:ltä alla mainittuja asiakirjoja.

Lisätietoja saa tarvittaessa asiakaspalvelustamme p. (09) 512 9120 tai asiakaspalvelu@talonuotit.fi

Huomioithan, että tilausajalla (x vrk) tarkoitetaan arkipäiviä/työpäiviä. Näin ollen viikonloput ja pyhäpäivät vaikuttavat tilausten toimituksiin. (Esim. normaalitoimitus "4 vrk kuluessa" tarkoittaa sitä, että asiakirjat lähtee isännöitsijätoimistosta tuon 4 vrk:n sisällä joko postilla tai sähköpostilla. Postin toimitusaikoihin ja jakelunopeuteen emme valitettavasti pysty vaikuttamaan.)

Uuden tietosuojalain GPDR:n (25.5.2018 alkaen) seurauksena, täytyy asiakirjatilauksen tekijällä jatkossa olla tilaushetkellä esittää toimeksiantosopimus tai valtakirja tilauksen tekemiseen ja asiakirjojen vastaanottamiseen.

Toimeksiantosopimukset ja valtakirjat tulee toimittaa erillisellä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@talonuotit.fi.

Asunto-osakeryhmän yhteisomistajilta tulee kaikilta olla valtakirja asiakirjan tilaamiseen.  Myös aikaisemmin puolisoiden yhteisenä kotina käytetyssä asunnossa asuvalla leskellä tulee olla valtuutus kuolinpesän osakkailta. Yrityksen, yhdistyksen, järjestön tms. edustajan tulee osoittaa edustuskelpoisuutensa kaupparekisteriotteella sekä tarvittaessa yhteisön yhtiöjärjestyksellä, pöytäkirjaotteella ja valtakirjalla.